miércoles, 16 de febrero de 2011

La importàcia dels Intercanvis d'Enllaços

Quan ja tenim la web, una de les més elementals és promocionar-la. No només és important tenir bons continguts i inscriure-la als cercadors,  també hi ha un treball constant de cerca d'enllaços cap a la teva pàgina web per permetre als usuaris arribar-hi.
L'intercanvi d'enllaços és una de les maneres més efectives d'augmentar la popularitat. El mètode més eficaç és acudir als Directoris d'enllaços o directoris web, són nius d'enllaços classificats per categories i/o subcategories, territorials, temàtics, sectorials, etc. Els podem trobar gratuïts, de pagament, en diferents idiomes, etc. L'important és escullir-los bé i enllaçar-nos-hi bé.
Per exemple el text que enllaça a la nostra web hauriem utilitzar les paraules claus amb les quals volem que arribin al nostre lloc web.
El títol també hauria de tenir les paraules clau per la PageRank.
La majoria d'aquest directoris volen un enllaç recíproc;  serà el moment de plantejar-se crear una secció dins de la web de “pàgines amigues” o crear un directori annex a la nostra pàgina principal.
Per norma general hem  d'intentar que els enllaços neixin de webs d'informació relacionada amb la nostra.Hem de cuidar la imatge dels nostres enllaços, és a dir que no apareguin en webs amb mala reputació.
Intentar que els enllaços vinguin de pàgines amb PageRank alt, totes són vàlides però com més alt millor. Hi ha diverses webs per la xarxa que t'indiquen el PageRank i bastants plungins. Aconsellem  la barra de Google (solament disponible per a Internet Explorer i per Firefox);  però a part hi ha moltes més opcions interessants.
Altres tècniques per aconseguir enllaços són les xarxes socials per la seva ràpida difusió.
Ha de ser un treball diari ja que no és pesat i és molt productiu.
Nosaltres oferim dos directoris d'Intercanvis que us podeu inscriure fàcilment i gratuïtament. Ambdos directoris tenen PageRank 3:
A OnCat | Directori web temàtic en català  està pensat per donar relleu a aquelles empreses que actuen als països catalans i que utilitzen el català com a mitjà per comunicar-se.
També tenim LinksLab | Intercambio de enlaces que admet pàgines en qualsevol idioma, només s'exigeix pàgines web de qualitat i amb un PageRank mínim de 2.

No hay comentarios: